Kalender/Påfyll - for par

Påfyll

Velkommen til felles dag med påfyll for par arrangert av Klepp Frikyrkje og Fokus Hverdagsmenighet!

Påfyll - for par

Vi er så heldige som har fått med oss Kristina og Petter Ekerhovd-Ottersen for å undervise oss denne dagen. De driver bl.a. Foreldre sammen på Instagram og Facebook. I tillegg har du kanskje hørt Kristina i podcasten Mammashjerte.
Når de først kommer her til oss, ønsker vi å dra mest nytte av det og kjører hele 3 bolker: det blir to seminarer på dagtid i tillegg til datekveld.
Det blir servert frukt og kjeks på dagtid og et stort kakebord på kveldstid.
Vi har tro for at alle par har behov for vedlikehold og håper dere ønsker å bruke denne dagen til å investere i parforholdet deres!

For påmelding, trykk her.
Pris: 200 kr per par per bolk, 300 kr for to bolker, 450 kr for full pakke.

Program:
kl. 12-13.30 Seminar 1: Å booste parforholdet i en hektisk hverdag.
I hovedsalen på Kleppe bedehus
Her ønsker Kristina og Petter bl.a å snakke om beundring og hengivenhetens nøkkel til å skape buffer til kjipe dager, se på hva kjærlighetskartet er, og hvordan man kan skape en god team-følelse.

Kl. 14-15.30 Seminar 2: Kommunikasjon og kontakt
I hovedsalen på Kleppe bedehus
Hvordan kan vi forstå hverandre bedre? Ordet kommunikasjon betyr «å dele eller å gjøre noe felles eller kjent». Det nytter ikke å hinte. I dette seminaret skal vi bl.a. se litt på hvordan våre tilknytningsmønstre påvirker hvordan vi håndterer utfordringer.

Kl. 19.30 Datekveld (begrenset plass, så vær raske)
I hovedsalen i Klepp Frikyrkje sine lokaler
Velkommen til en avslappet stemning med småbord og deilig dessert. Det vil bli litt musikalsk innslag og intervju av et lokalt par. I tillegg skal Kristina og Petter ha et humorfylt og forskningsbasert foredrag som gir verktøy for styrke samlivet og skape større åpenhet rundt tabubelagte utfordringer i mange ekteskap.

Powered by Cornerstone