Konfirmasjon

Velkommen til konfirmantundervisning i regi av Fokus hverdagsmenighet!

Vi ønsker å gi undervisning og veiledning til deg som ønsker

• å bli bedre kjent med Jesus!
  • å gjøre Bibelen levende ved å styrke bibelkunnskapen, og utrustes til et liv sammen med Jesus.
  • å vokse i et fellesskap der du kan bli inkludert, kjenne på omsorg og engasjement.

- Samlinger hver mandag; fordelt på undervisningskvelder og sosiale kvelder.

- Sosiale happenings både på bedehuset og ute på aktiviteter; som padeltennis, bowling o.l.

- Bli-kjent-tur på høsten og tur på våren.

- Tur til Roma (egen betaling utenom)

Gud, hvem er du? Jesus er du sann? Den Hellige Ånd. Dåp og nattverd. Grensesetting. m.m.

I Fokus Hverdagsmenighet er det en forutsetning å være døpt før selve konfirmasjonen. Dersom en ikke er døpt, kan vi hjelpe med å arrangere dette før konfirmasjonen. Vi har god erfaring med dette fra tidligere år. Det vil derfor være fullt mulig å melde seg opp som konfirmant før en eventuell dåp.

Konfirmasjonsgudstjeneste: 5. mai 2024

Pris: 3 000,-  Inkl. 2 turer og sosiale happenings (Utenlandstur kommer i tillegg)

Påmelding finner du nederst på siden.

Økonomi skal ikke stå i veien for å være konfirmant hos oss, er dette en utfordring, ta kontakt så finner vi en løsning.

Har du spørsmål? Ta kontakt med Ove Grude