STAB OG LEDELSE

Aslak Tveita
aslak@tveitagulv.no

Aslak var med i Fokus Hverdagsmenighet sin spede begynnelse i 2008, og er ulønnet pastor i menigheten. Sammen med kona Vigdis, driver han firmaet Tveita Gulv. Han er alltid i farten, og ofte i telefonen. Ellers går det mye i fotball, båt og musikk.

Marita Skailand Tveita
Menighetsutvikler 75 %
mtveita@nlm.no

Marita er utdannet sosionom, og startet hos oss i 2014. Hun liker å ha en finger med i spillet på det meste. Marita har blant annet hovedansvar for smågruppene, konfirmantarbeidet, gudstjenestene, og er svært takknemlig for alle de frivillige. På fritiden er Marita en travel småbarnsmor, som liker å slå av en prat.

Siren Klungland Moi
Menighetsutvikler 25 %
simoi@nlm.no

Siren Klungland Moi er utdannet sosionom med diakoni, og begynte hos oss i 2011. Fram til 2019 jobbet hun her som Trosopplæringsleder, deretter tok hun en stilling i NLM region Sørvest som Fellesskapsutvikler. Gleden var stor da hun kom igjen til oss i desember 2020, i en vikarstilling som menighetsutvikler 25 %. Siren har i hovedsak ansvar for barn og unge 0-13 år. Siren liker å gå turer, se på solnedganger, og ta en en prat over en kaffekopp.

Arne Jakob Tveita
Ungdomsleder 25 %
ajtveita@nlm.no

Arne Jakob begynte som ungdomsleder høsten 2019. I tillegg studerer han Kirke og misjon på HLT i Stavanger. Arne Jakob jobber med å utvikle lederne i ungdomsarbeidet, planlegger turer, og alt annet som hører med i et ungdomsarbeid. Han liker fotball, musikk og fart.

Maria Hodne
Menighetsutvikler 50 % (permisjon)

Maria begynte hos oss i slutten av 2019. Hun er på siste studieåret som barnehagelærer. Maria har hovedansvar for barn og unge 0-13 år og smågruppene. For øyeblikket koser hun seg hjemme med minstemann, og kommer tilbake i jobb januar 2021.

Styret
Harald Andreas A. Simonsen (Styreleder), Håkon Hodne (Nestleder), Hege Engedal, Ragnhild Steinbru Støbakk, Edgar Kverme

Styret i menigheten er valgt av årsmøtets medlemmer med overordnet ansvar og delegeringsmyndighet for ledelse, forvaltning og drift av menigheten.

Mail til styreleder: haraldandreas@gmail.com