STAB OG LEDELSE

Aslak Tveita
Aslak Tveita
Pastor
aslak@tveitagulv.no

Aslak var med i Fokus Hverdagsmenighet sin spede begynnelse i 2008, og er ulønnet pastor i menigheten. Sammen med kona Vigdis, driver han firmaet Tveita Gulv. Han er alltid i farten, og ofte i telefonen. Ellers går det mye i fotball, båt og musikk. 

Per Åge Berge
Per Åge Berge
Pastor 33%
periberge@gmail.com

Per Åge Berge er født og oppvokst på Klepp, og har vært mye på Kleppe bedehus. I 2021 begynte han i en stilling i Fokus hverdagsmenighet, og er til god hjelp for pastor og ledelsen. Han har spesielt ansvar for smågrupper og tar gjerne en prat med folk.

Maria Hodne
Maria Hodne
Menighetsutvikler 50 % (permisjon til høst 2023)
mhodne@nlm.no

Maria begynte hos oss i slutten av 2019. Utdannet barnehagelærer. Maria har hovedansvar for barn og unge 0-13 år og administrativt arbeid. 

Silje Aarbakke Nordmark
Silje Aarbakke Nordmark
Menighetsutvikler 50 %
snordmark@nlm.no

Silje Aarbakke Nordmark er ansatt i vikariat som menighetsutvikler fram til høsten 2023. Hun er utdannet sykepleier og har jobbet mange år som det. Hun er gift og har 3 barn. Silje er aktiv i Fokus hverdagsmenighet, og tar gjerne en kopp kaffe og en god prat. I vikariatet vil hun blandt annet ha ansvar for administrasjonsarbeid, sosiale medier og forbønn/diakoni.

Arne Jakob Tveita
Arne Jakob Tveita
Ungdomsleder 50%
ajtveita@nlm.no

Arne Jakob begynte som ungdomsleder høsten 2019. I tillegg studerer han Kirke og misjon på HLT i Stavanger. Arne Jakob jobber med å utvikle lederne i ungdomsarbeidet, planlegger turer, og alt annet som hører med i et ungdomsarbeid. Han liker fotball, musikk og fart.

Marita Skailand Tveita
Marita Skailand Tveita
Menighetsutvikler 50%
mtveita@nlm.no

Marita er utdannet sosionom, og startet hos oss i 2014. Hun liker å ha en finger med i spillet på det meste. Marita har blant annet hovedansvar for smågruppene, gudstjenestene, og er svært takknemlig for alle de frivillige. På fritiden er Marita en travel småbarnsmor, som liker å slå av en prat.

Styret
Håkon Hodne (Styreleder), Håvard Nordmark (Nestleder), Ingrid Haus og Kirsten Olafsrud Vestvik.

Styret i menigheten er valgt av årsmøtets medlemmer med overordnet ansvar og delegeringsmyndighet for ledelse, forvaltning og drift av menigheten. 

Mail til styreleder: hakon.hodne@gmail.com

 

Powered by Cornerstone