STAB OG LEDELSE

Aslak Tveita
aslak@tveitagulv.no

Aslak var med i Fokus Hverdagsmenighet sin spede begynnelse i 2008, og er ulønnet pastor i menigheten. Sammen med kona Vigdis, driver han firmaet Tveita Gulv. Han er alltid i farten, og ofte i telefonen. Ellers går det mye i fotball, båt og musikk.

Per Åge Berge
33 %

Per Åge Berge er født og oppvokst på Klepp, og har vært mye på Kleppe bedehus. I 2021 begynte han i en stilling i Fokus hverdagsmenighet, og er til god hjelp for pastor og ledelsen. Han har spesielt ansvar for smågrupper og tar gjerne en prat med folk.

Maria Hodne
Menighetsutvikler 50 %

Maria begynte hos oss i slutten av 2019. Hun er på siste studieåret som barnehagelærer. Maria har hovedansvar for barn og unge 0-13 år og administrativt arbeid.

Marita Skailand Tveita
Menighetsutvikler (permisjon 2022)
mtveita@nlm.no

Marita er utdannet sosionom, og startet hos oss i 2014. Hun liker å ha en finger med i spillet på det meste. Marita har blant annet hovedansvar for smågruppene, konfirmantarbeidet, gudstjenestene, og er svært takknemlig for alle de frivillige. På fritiden er Marita en travel småbarnsmor, som liker å slå av en prat.

Siren Klungland Moi
Menighetsutvikler 25 %
simoi@nlm.no

Siren Klungland Moi er utdannet sosionom med videreutdanning i diakoni, og begynte hos oss i 2011. Fram til 2019 jobbet hun her som Trosopplæringsleder, deretter tok hun en stilling i NLM region Sørvest som Fellesskapsutvikler. Hun er tilbake i et vikariat nå.

Arne Jakob Tveita
Ungdomsleder 50%
ajtveita@nlm.no

Arne Jakob begynte som ungdomsleder høsten 2019. I tillegg studerer han Kirke og misjon på HLT i Stavanger. Arne Jakob jobber med å utvikle lederne i ungdomsarbeidet, planlegger turer, og alt annet som hører med i et ungdomsarbeid. Han liker fotball, musikk og fart.

Styret
Harald Andreas A. Simonsen (Styreleder), Håkon Hodne (Nestleder), Hege Engedal, Ragnhild Steinbru Støbakk, Edgar Kverme

Styret i menigheten er valgt av årsmøtets medlemmer med overordnet ansvar og delegeringsmyndighet for ledelse, forvaltning og drift av menigheten.

Mail til styreleder: haraldandreas@gmail.com