Kurs og coaching for par

I Fokus Hverdagsmenighet er vi så heldige at vi har sertifiserte kursholdere og coacher for par gjennom Ungdom i Oppdrag. Her er hva de tilbyr:

«Å bli ett-kurs»

Førekteskapelig veiledning

For å kjøre bil må man ha både praktisk og teoretisk undervisning på forhånd. Før man kan sette seg bak rattet og kjøre på egenhånd, må man bestå førerprøven. Skal man betjene avanserte maskiner kreves det også forkunnskaper… I de fleste yrker vektlegger man både opplæring, karakterer og kvalifikasjoner.

Hvorfor er det ikke slik for dem som skal gå inn i et livslangt forhold hvor det fort kan bli mange skjær i sjøen, hindringer og farer?

”Å bli ett” er et kurs for par som planlegger å gifte seg, eller som er nokså nygifte. Kurset går over syv kvelder hjemme hos et voksent ektepar. Der gjennomgås viktige temaer som forberedelse til ekteskapet. Kurset er basert på bibelske prinsipper og har som mål å utruste paret til å få et ekteskap som ikke bare holder resten av livet, men som blomstrer og blir en stor velsignelse.

Temaer:

– Guds plan for ekteskapet
– Ekteskapet – en pakt
– Å forlate for å kunne holde seg til
– Å bygge kommunikasjonshuset
– Konfliktløsning og tilgivelse
– Seksuell intimitet
– Å bli ett

Pris: 500 kr pr par (inkludert bøker og syv kurskvelder).

 

Coaching for par

Coaching for par er et tilbud til alle par som ønsker å vokse og gå nye skritt sammen. Alle par har ulikheter og spenninger som kan føre til konflikter. Coachingen gir paret mulighet til å snakke om tema/situasjoner som kan skape spenninger i forholdet. Vidare ser en på hva som ligger bak og muligheter for endring og vekst sammen.Gjennom coaching kan man få hjelp til å få en større forståelse av seg selv, den andre og til å finne en vei videre sammen. Coaching er for alle, både par som opplever at de strever med samlivet og for par som opplever at de har det godt sammen.

Coachingen bruker en samtalemodell hvor reflekterende lytting er en viktig del av samtalen.

Coachingen blir ledet av et par som er sertifisert for å bruke denne samtalemodellen. Det vil bli lagt opp til 4-8 coaching-økter etter behov og ønske. 

 

Ta kontakt her.

Powered by Cornerstone